Pokrój mięso w kostkę i podsmaż na oleju, dodaj pokrojony w kostkę ser ementaler oraz typu gorngonzola, podgrzewaj. Dodany przez: Knorr.
80 g sera pleśniowego typu gorngonzola 2 minikostki Cebulowe Knorr. Posiekana cebulę podsmażć na maśle po chwili dodać rozdrobniony ser i rozpuśćić go. Mięso pokroić w kostkę i podsmażyć na oleju, dodać pokrojony w kostkę ser ementaler oraz typu gorngonzola, podgrzewać do rozpuszczenia się.
100 g sera typu ementaler-2 łyzki sera typu Gorngonzola. Dodać pokrojony w kostkę ser ementaler oraz typu Gorgonzola, podgrzewać do rozpuszczenia się. . w rondlu na bardzo małym ogniu zagotować świeżą śmietanę, następnie dodać ser gorngonzola dokładnie mieszać aż do czasu uzyskania jednolitej gęstej masy.

Typ, Nazwa, Data komentarza, Autor komentarza, Komentarz. Witaj, ser gorngonzola można zastąpić np. Fetą, starkowanym serem żółtym a nawet serkiem.

  • zanotowane.pl
  • doc.pisz.pl
  • pdf.pisz.pl
  • jagu93.xlx.pl